Sabiles vīna svētku laikā Kuk Buk realizēja Pop Up restorānu Sabiles vīna kalnā!

Vienas dienas restorāns

Trīs seansos 96 viesi baudīja Kuk Buk šefpavāra Andra Jugāna sagatavoto maltīti septiņās kārtās. 

Vīnzinis Rihards Gulbis rūpējās par vīnu un sidru sortimentu.


29.07.2017.


FOTO: Linda Raituma

VIDEO: Talsu Televīzija

Ar mākoņiem glāzēs un galvās. Paldies Sabile!

Ēdienkarte:

- Uz griķu maizes grauzdiņa pasniegta gaileņu pastēte ar foreles ikriem, zaķskābenēm, ceptām gailenēm, pētersiļu maizi, rīspapīru un rupjmaizes zemi.
- Dārzeņu terīne, burkāns, cukīnī, sparģeļi, topinambūra putas, topinambūra miza, buljons.
- Uz ledus pasniegts kazas siera krēms gatavots ar pelniem, kaltētas melnās olīvas, ciedru rieksti, meža zemenes, vīnā marinētas vīnogas, pašu gatavotas rozīnes ar bazilika sorbertu.
- Foreles fileja pasniegta ar vīna želeju, kūpinātas foreles musu, baby sparģeļiem, pūsta lašu ādu, rudzu maizes grauzdiņu, bavārijas maizi, rupjmaizes zemi.
- Meloņu zupa ar piparmētru un čillī piparu, kopā ar ēdamu vīnogu lapu.
- Uz vietas kūpināta pīles krūtiņa ar kūpinātu ābolu gabaliņiem un ceptu ābolu biezeni, pīļu aknu parfē, kaltētu ābola biezeņa pulveris, lazdu rieksti un ābolu putas.
- Medus švammaize ar medus želeju, ziedputekšņiem, zaķskābenēm, dažādu ziedu medu un skābā krējuma sniegu.



 .