Izteiksmīgums, radošums un māksliniecisks pieskāriens- stāsts, kas veidojas kā recepte no krāšņas pavārgrāmatas vāka, līdz šefpavāra pieskatītam ēdienam zem viņa uzraudzītā katla vākam virtuvē. Tāds stāsts top Restorānā Kuk Buk.

Kuk Buk šefpavārs Andris Jugāns

Pieticīgs un vienkāršs savos uzskatos ir Kuk Buk šefpavārs Andris Jugāns, viņš necenšas kādam izpatikt, vai ko pierādīt, taču viņa darbi runā paši par sevi. Viņa aizraušanās ar ēdiena gatavošanu ir eksperimenti ar vienkāršām lietām, no tām uzburot mākslinieciskas garšu kombinācijas. Andra viedoklis, runājot par izcilu restorānu:” visam ir jābūt līdzsvarā, restorāna koncepcijā nevar būt neatrisinātu sīkumu, tos tāpat agrāk, vai vēlāk pamanīs. Gan restorāna dizains, gan apkalpošana, gan ēdiens- tam visam ir jābūt izcilam. Tikai tad var runāt par augsta līmeņa restorānu.”

 

Kā pāršķirstot jaunu lapaspusi krāšņā, ilustrētā grāmatā, priecējam acis ar skaistumu, tā arī KUK BUK savus viesus priecē ar neierastiem, bet drosmīgiem un neparastiem ēdieniem. Atnāciet un izbaudiet.

/teksts: Kristīne Upeniece/


 .